Ohjeet Zoom-webinaareihin:

Ve 1. Klikkaa webinaarilinkkiä, jonka olet saanut meiltä sähköpostitse

 • Jos selain kysyy lupaa käynnistää Zoom-sovellus, hyväksy tämä. Jos olet ladannut Zoom-sovelluksen, käynnistyy se automaattisesti. Muissa tapauksissa selainikkunassa on vaihtoehtoiset liittymistavat:
  1. Valitse ”Open Zoom meetings” jos Zoom-sovellus on jo asennettuna laitteellasi, mutta ei käynnistynyt automaattisesti.
  2. Kohdasta ”download now” voit ladata Zoom-sovelluksen ja tulla webinaariin sitten tämän kautta.
  3. Valitse ”Join from your browser” jos Zoom-sovelluksen käynnistäminen/suorittaminen ei muutoin onnistu.
  4. Jos et pääse liittymään tietokoneellasi Zoom-tapaamiseen, asenna ilmainen Zoom-sovellus Android- tai Apple-mobiililaitteellesi sovelluskaupasta ja liity sillä Zoom-videotapaamiseen.

  Zoom-sovelluksen käynnistyttyä avautuu ääniyhteyden valintaikkuna. Oletuksena on videotapaamiseen liittyminen käyttäen tietokoneen ääniyhteyttä (Computer Audio). Jos tämä ei ole jostain syystä mahdollista, voit liittyä tapaamiseen käyttäen puhelinta ääniyhteytenä (Phone Call). Tarkista, että käytät maakohtaista numeroa.

  Valitse Computer Audio ja liity kokoukseen valitsemalla Join with Computer Audio. Voit myös testata ääniyhteytesi ennen kokoukseen liittymistä kohdasta Test speaker and microphone.

 • Huomaathan, että jos webinaari tallennetaan (tästä lähetämme tiedon etukäteen), tulee kokoukseen liittyessä hyväksyä kokouksen nauhoitus.
  • teksti: ”This meeting is being recorded by the host or a participant”
  • valitse ”Got it”

Ve 2. Mene osoitteeseen https://zoom.us/join, ja lisää kenttään sähköpostilla lähettämämme ”meeting id”