Onnistu sisustamisessa! -verkkokurssi

159,00 

Sisustussuunnittelun perusteet kotisisustajalle. Lue verkkokurssin tarkempi kuvaus täältä.

 

 

Categories:

Kuvaus

Oletko aina halunnut oppia sisustamisesta lisää, mutta pitkät ja kalliit koulutukset eivät tunnu omilta? Tuntuuko värien valinta vaikealta, sisustuspäätökset hankalilta? Selätä hankaluudet ja opi sisustussuunnittelun perusteet ”Onnistu sisustamisessa!” -verkkokurssillamme!

Kurssi on suunnaatu kaikille sisustamisesta kiinnostuneille, tavallisille kotisisustajille, jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta ja haluavat oppia siitä lisää. Kurssin avulla opit varmemmaksi sisustuspäätöstesi suhteen!

Onnistu sisustamisessa -kurssilla opit mm. miten lähestyä kotisi sisustamista suunnitelmallisemmin, tunnistamaan itsellesi ja omaan kotiisi sopivat valinnat, mitä ottaa huomioon ja kysyä itseltäsi eri suunnittelun vaiheissa sekä miten luot mielenkiintoisen ja oman näköisesi sisustuksen – kotisisustajan tärkeimmät taidot!

Ostettuasi kurssin, saat linkin kurssisivuille, mistä löydät kaikki materiaalit. Käytössäsi on noin 8 h videomateriaalia, joka on jaettu selkeästi omiin kokonaisuuksiin. Voit opiskella omaan tahtiin ja edetä sekä palata eri opintokokonaisuuksien välillä, sinulle sopivalla tavalla. Saat myös jokaisen osion lopussa muistilistan, josta voit aina helposti tarkistaa tärkeimmät muistettavat asiat.

Kurssi sisältää kaikki sisustussuunnittelun tärkeimmät osa-alueet, mm. tilasuunnittelun ja mittakaavapiirtämisen perusteet, estetiikan lainalaisuudet sekä värien/tapettien/maalisävyjen valinnan.

Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden, voit siis käydä sen läpi omassa aikataulussasi.

Kurssin kouluttajana toimii sisustussuunnittelija Kristina Westerholm.

Lue verkkokurssin tarkempi kuvaus täältä.

#keikaadesign

Otsikko

Go to Top