Ilmainen kotisisustamisen abc -webinaari

Opi ajattelemaan kuin sisustus-suunnittelija!

Tämä on sinulle, jos mm.:

  • kamppailet sisustuspäätösten vaikeuksien kanssa
  • ajattelet, että sinulla ei ole sisustussilmää, ja sen vuoksi sisustaminen tuntuu vaikealta
  • kaipaat selkeitä askelia siihen, mistä sisustamisessa pitäisi lähteä liikkeelle

Seuraavat webinaarit järjestetään

  • lauantai 23.9.2023 klo 10

Webinaarissa kouluttajana toimii sisustussuunnittelija Kristina Westerholm. Kristina on myös Keikåå Designin perustaja ja hän on kartuttanut opettamiskokemusta aikaisemmin mm. yliopistomaailmasta.

Kristinan intohimona on auttaa ns. tavallisia kotisisustajia, jotka kamppailevat samojen sisustushaasteiden kanssa kuin hän itsekin, ennen kuin opiskeli sisustussuunnittelijaksi. Mottomme on - kaikki voivat oppia sisustamaan!

Keikåå Design/Kristina kuuluu ammattilaisjäsenenä Sisustusosaajiin, Sisustusakatemiasta valmistuneiden sisustusosaajien, sisustussuunnittelua opiskelevien sekä alan yritysten verkostoon.

Sisustaminen on kuin ruoanlaitto, jokainen voi sen opetella ja oppia!


Webinaarissa puramme sisustamisen helposti ymmärrettäviin osiin. Opit, että jokainen meistä kyllä osaa sisustaa vaikka joskus tuntuisikin siltä, että ei ole sitä kuuluisaa "sisustussilmää".

Webinaarin jälkeen tiedät, mitkä ovat ne keskeisimmät asiat mihin kiinnittää huomiota niin, että oman kodin sisustamisesta tulee helpompaa - tulet siis lähestymään kotisi sisustusta jatkossa sisustussuunnittelijan silmin!

Varaa paikkasi!

Huom. Kaikki livenä webinaariin osallistuvat saavat lunastaa itselleen ilmaisen BONUKSEN!

Mikäli et kuitenkaan pääse osallistumaan webinaarin järjestämisaikaan / livenä, saat tallenteen koulutuksesta (katsottavissa 48 h).

Nähdään webinaarissa la 23.9. klo 10!

    Arvostamme yksityisyyttäsi. Emme jaa sähköpostiasi kolmansille osapuolille. Voit myös poistua sähköpostilistaltamme milloin tahansa.