Olemme koonneet alle suosituimmat sisustuspalvelumme valmiiksi sisustuspaketeiksi.

Mitä sisustussuunnittelu maksaa? Valmiiksi hinnoiteltujen sisustuspakettiemme avulla saat selkeän kuvan siitä, mikä sisustussuunnittelun hinta on ja mitä palveluun kuuluu. Mikäli  valmiista paketeista ei löydy sinulle sopivaa tai sinulla on tarve laajemmalle sisustusprojektille, ota yhteyttä, niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Sisustussuunnittelupalvelut tuntiveloituksena 80€/h (sis. alv 24%).

Neuvonta- ja suunnittelupalvelut on mahdollista toteuttaa joko etänä tai kohdekäynnein*. Etäpalvelun toteuttamiseksi pyydämme sinua aina lähettämään kuvia ja paketista riippuen erilaisia lisätietoja tilasta/tiloista, jota toivot käsiteltävän. Toimitamme aina mahdolliset lisäkysymykset tilaan liittyen, joko sähköpostilla tai Whatsappilla.

Vi betjänar också på svenska! Service also in English!

*Kohdekäynnit mahdollista toteuttaa pk-seudun lisäksi Kirkkonummella, Siuntiossa, Inkoossa, Lohjalla, Nummelassa, Vihdissä ja Tuusulassa. Asutko kauempana ja toivot kohdekäyntiä? Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Sisustusneuvontapaketit

Mietitkö omia sisustusvalintojasi – sinulla on ehkä mielessäsi jokin sisustusratkaisu, mutta olet kuitenkin siitä epävarma, etkä siitä johtuen saa tehtyä päätöksiä? Pohditko, miten saat sisustuksesi yhdenmukaiseksi? Ahdistutko, kun mietit mistä sinun tulisi aloittaa, koska ajatuksia ja ideoita on niin paljon?

Mitä jos voisit saada selkeät linjat omalle tekemiselle ja kokea, miltä tuntuu, kun saat viimeistelemättömät sisustusvalintasi lopulta selkeiksi toteutusta varten? Mitä jos saisit palautettua varmuuden sisutusvalintoihisi?

Neuvontapakettiemme avulla saat kaiken tämän! Kotisisustajille suunnatut neuvontapaketit toimivat sinulle apuna omien sisustusvalintojen vahvistamisessa ja suunnitelmien eteenpäin saattamisessa.

Keikåå design

Pika-apu

Onko sinulla jokin pieni pulma, kysymys tai sisustusidea, josta haluaisit vain nopeasti konsultoida sisustusammattilaista? Pika-apupaketti toimii esimerkiksi silloin, kun mietit jotain tiettyä sisustushankintaa tai mitä sinun tulisi huomioida, jonkun tietyn sisustuspäätöksen kohdalla tai esimerkiksi yksittäisten värien yhdistelemistä tai materiaalien valintaa. 

Tämä palvelu toimii ainoastaan etäneuvontana ”kilauta kaverille”-ajatuksella. Lähetä meille kysymykseksi, mahdollinen kuva/kuvia kysymykseen liittyen ja lähetämme sinulle vastauksen sähköpostilla 1-3 päivän sisällä. 

Ota yhteyttä!

Etänä 80 e

Punaisen langan etsintä

Onko punainen lanka sisustuksessa hukassa? Onko sinulla ajatuksia ja ideoita sisustukseesi, mutta et tiedä mistä tulisi aloittaa tai tuntuuko jokin tila hankalalta sisustaa? Onko sinulla vaikeuksia tehdä sisustuspäätöksiä, koska pelkäät tekeväsi virheen? Mietitkö kenties pintaremonttia, mutta kaipaisit vinkkejä ja ideoita toteutukseen?

Tässä neuvontapaketissa ratkaistaan yhdessä sisustusongelmasi, jonka aiheen päätät itse. Lähetä meille etukäteen kuva/kuvia tilasta ja kerro mihin kysymyksiin toivoisit apua. Autamme sinua löytämään vastaukset. Neuvonta toteutetaan joko paikan päällä kotonasi tai Zoomin välityksellä. Neuvonnan jälkeen voit lähteä toteuttamaan suunnitelmia ilman epäilyksiä oikeista valinnoista.

Huomioithan, että kohdekäynteihin lisätään matkakulut 0,55€/km (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä!

 Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Väri- ja tapettineuvonta

Haluaisitko jotain väriä tai tapettia seinälle tai seinille, muttet tiedä mikä väri tai sävy olisi hyvä? Vai mietitkö värimaailman uudistamista, mutta sinulta puuttuvat ideat etkä tiedä mistä aloittaisit?

Väri- ja tapettikonsultaatiossa ratkaisemme 1-2 tilan väri- ja tapettiongelmat. Lähetä meille ennakkoon kuvia tilasta/tiloista ja kerro mahdollisista ajatuksista, mitä sinulla tilaan liittyen on ja mitä toivot meidän huomioivan. Kokoamme sinulle muutamat väri- ja/tai tapettivaihtoehdot näiden tietojen pohjalta. Tarvittaessa olemme yhteydessä ja kysymme tarkentavia tietoja.

Etäneuvonta: lähetämme sinulle koosteen sähköpostitse noin viikon sisällä yhteydenotosta. Kooste voidaan halutessasi käydä läpi myös Zoomin välityksellä.

Kohdekäynti: väri- ja tapettivaihtoehdot käydään läpi kotonasi, jonka jälkeen saat koosteen myös sähköpostin välityksellä.

Huomioithan, että kohdekäynteihin lisätään matkakulut 0,55€/km (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä!

Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Sisustussuunnittelupaketit

Haluaisitko yksityiskohtaisemman suunnitelman ja askelmerkit sisustusunelmasi toteuttamiseen? Tuntuuko, että kokonaisvaltaisempi suunnitelma ja apu sekä suunnittelijan laatimat konkreettiset suunnitelmat neuvojen sijaan ovat se, mitä tarvitset?

Jos vastasit kyllä, sisustussuunnittelupaketit ovat sinua varten!

Sisustussuunnittelupaketit sisältävät paketista riippuen tila- ja irtokalustesuunnitelman, väri- ja pintamateriaalisuunnitelman sekä kevyen valaistus- ja tekstiilisuunnitelman, joista saat selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet sisustusprojektiisi.

Toteutamme sisustussuunnittelupaketit joko etänä tai kohdekäynnillä.

Tapetti

Yhden huoneen sisustussuunnitelma

Kaipaako makuuhuoneesi päivitystä, lastenhuone uutta ilmettä vai onko sinulla tarve uudelle työhuoneelle? Tämä sisustuspaketti sopii sinulle, jolla on mielessäsi yhden tilan kokonaisvaltaisempi muutos.

Paketti sisältää tarpeittesi mukaan esimerkiksi tila- ja irtokalustesuunnitelman, väri- ja pintamateriaalisuunnitelman sekä kevyen valaistus- ja tekstiilisuunnitelman.

Etäsuunnittelu: Lähetä kuva/kuvia tilasta ja kerro mitä toiveita ja ajatuksia sinulla muutoksen suhteen on. Lähetäthän myös mahdollisen pohjakuvan sekä suuntaa-antavat mitat, tarvittaessa kysymme tarkennuksia joko sähköpostilla tai esim. WhatsAppilla. Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä yhteydenotosta, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta.

Kohdekäynti: Varataan aika aloituskäynnille, jolloin käydään läpi toiveesi ja tarpeesi muutoksen suhteen, otetaan mittoja ja kuvia tilasta. Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä aloituskäynnistä, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta.

Huomioithan, että kohdekäynteihin lisätään matkakulut 0,55€/km (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä!

Etänä 620 e, kohdekäynnillä 680 e

Pienen asunnon tai kahden huoneen sisustussuunnitelma

Miten hyödynnän tilaa parhaimmalla mahdollisella tavalla tai miten saan yhtenäisen värimaailman? Onko kodissa hankalasti sisustettavia kohtia tai liian vähän säilytystilaa? Mitkä ovat oikean kokoiset kalusteet ja miten teen pienemmästäkin tilasta oman näköisen? Mihin voisin perustaa etätyöpisteen?

Olipa tarpeesi mikä tahansa, tämä paketti sopii alle 45 neliön asunnoille tai esimerkiksi kahden huoneen muutokseen. Suunnitelma sisältää toiveesi ja tarpeittesi mukaan tila- ja irtokalustesuunnitelman, väri – ja pintamateriaalisuunnitelman sekä kevyen valaistus- ja tekstiilisuunnitelman. Huomioithan, että paketti ei  koske keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelmaa, mutta voimme tarvittaessa miettiä näiden tilojen pientä ”kasvojen kohotusta”. Mikäli sinulla on tarve myös näiden tilojen suunnittelulle, esim. remontin yhteydessä, teemme mielellämme sinulle räätälöidyn tarjouksen!

Etäsuunnittelu: Lähetä kuva/kuvia tilasta ja kerro mitä toiveita ja ajatuksia sinulla muutoksen suhteen on. Lähetäthän myös mahdollisen pohjakuvan sekä suuntaa-antavat mitat, tarvittaessa kysymme tarkennuksia joko sähköpostilla tai esim. WhatsAppilla. Lähetämme suunnitelman sinulle työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä yhteydenotosta, jonka jälkeen voit lähteä toteuttamaan suunnitelmaa oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta.

Kohdekäynti: Varataan aika aloituskäynnille, jolloin käydään läpi toiveesi ja tarpeesi muutoksen suhteen, otetaan mittoja ja kuvia tilasta.  Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä aloituskäynnistä, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta.

Huomioithan, että kohdekäynteihin lisätään matkakulut 0,55€/km (sis. alv. 24%)

Ota yhteyttä!

Etänä 850 e, kohdekäynnillä 920 e

Mikäli et löytänyt valmiista palveluvalikoimasta sinulle sopivaa tai tarvitset laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa sisustussuunnitteluapua, otathan yhteyttä niin laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen! Myös laajemmat kokonaisuudet on mahdollista toteuttaa etäsuunnitteluna. Tarjouspyyntö ei sido palvelun ostamiseen.