Verkkokurssit

Epäröitkö sisustusvalinnoissasi? Oletko aina halunnut oppia sisustamisesta lisää, harkinnut ehkä myös sisustuskoulutuksia, mutta pitkät ja kalliit koulutukset eivät tunnu oikealta?

Verkkokurssimme on räätälöity tavallisten kotisisustajien tarpeisiin – haluamme auttaa sinua tekemään sisustuspäätöksiä itse, löytämään omaa tyyliäsi sekä pääsemään eroon epävarmuudesta sisustusprojektien vaatimien päätösten suhteen.

Kursseilla kouluttajana toimii Keikåån sisustussuunnittelija Kristina Westerholm.

Sisustussuunnittelija, sisustuskonsultointi, sisustuspalvelut

Onnistu sisustamisessa!

Sisustussuunnittelun perusteet kotisisustajalle. Kurssilla käydään läpi sisustussuunnittelun tärkeimmät osa-alueet. Opit mm. tilasuunnittelun perusteista (sis. mittakaavapiirtäminen), sisustuksen rakentumisesta mm. värien käytön, estetiikan lainalaisuuksien sekä akustiikan ja valaistuksen kautta, sekä sisustuksen viimeistelystä esim. tekstiileillä, tauluilla ja viherkasveilla.

Kenelle? Kaikille sisustamisesta kiinnostuneille, tavallisille kotisisustajille, jotka haluavat oppia sisustamisen perusteet.

Mitä sisältää? n. 8 h kurssilla opit mm.

  • tilasuunnittelun ja mittakaavapiirtämisen perusteet
  • estetiikan lainalaisuuksista, mm. kultaisen leikkauksen merkityksestä sisustuksessa
  • värien, tapettien ja maalisävyjen valinnasta
  • valaistuksesta ja akustiikasta
  • tekstiilien valinnasta sekä
  • sisustuksen viimeistelystä

Milloin? Opiskele omaan tahtiin, kurssimateriaali on vuoden käytössäsi, voit siis käydä sen läpi silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Osta verkkokurssi

159 e

159 e

Sisustusneuvontapaketit,  80-280€

Mietitkö omia sisustusvalintojasi – sinulla on ehkä mielessäsi jokin sisustusratkaisu, mutta olet kuitenkin siitä epävarma, etkä siitä johtuen saa tehtyä päätöksiä? Mitä jos voisit saada selkeät linjat omalle tekemiselle ja kokea, miltä tuntuu saada viimeistelemättömät sisustusvalintasi lopulta selkeiksi toteutusta varten? Haluat tehdä sisustusvalintasi itse, mutta kaipaat niihin vahvistusta? Jos vastasit kyllä, sisustusneuvonta on sinua varten!

Kotisisustajille suunnatut sisustusneuvontapaketit toimivat sinulle apuna omien sisustusvalintojen vahvistamisessa ja suunnitelmien eteenpäin saattamisessa.

Keikåå designin brändikuva, sisustusneuvonta

Pika-apu

Onko sinulla jokin pieni pulma, kysymys tai sisustusidea, josta haluaisit vain nopeasti konsultoida sisustusammattilaista? Pika-apu -sisustusneuvontapaketti toimii esimerkiksi silloin, kun mietit jotain tiettyä sisustushankintaa tai mitä sinun tulisi huomioida, jonkun tietyn sisustuspäätöksen kohdalla tai esimerkiksi yksittäisten värien yhdistelemistä tai materiaalien valintaa. 

Tämä palvelu toimii etäneuvontana ”kilauta kaverille”-ajatuksella. Lähetä meille kysymykseksi, mahdollinen kuva/kuvia kysymykseen liittyen ja lähetämme sinulle vastauksen sähköpostilla 1-3 päivän sisällä. 

Ota yhteyttä!

Etänä 80 e

Etänä 80 e

Sisustusneuvonta

Onko punainen lanka sisustuksessa hukassa? Onko sinulla ajatuksia ja ideoita sisustukseesi, mutta et tiedä mistä tulisi aloittaa tai tuntuuko jokin tila hankalalta sisustaa? Onko sinulla vaikeuksia tehdä sisustuspäätöksiä, koska pelkäät tekeväsi vääriä valintoja? Mietitkö kenties pintaremonttia, mutta kaipaisit vinkkejä ja ideoita toteutukseen tai mihin kannattaisi satsata? Jos vastasit kyllä, sisustusneuvontapaketti on sinua varten.

Neuvontatapaamisessa kotonasi tai etänä Zoomin välityksellä (max. 2h), voidaan käydä juuri sinua askarruttavat sisustuskysymykset läpi. Ne voivat koskea koko kotia tai yksittäistä tilaa. Tämä palvelu sopii hyvin sinulle, jos esim. suunnittelet muutosta ja haluat ulkopuolisen mielipiteen tai uusia ideoita. Lähetä meille ennakkoon kuvia tilasta ja kerro, mihin kysymyksiin toivoisit apua. Huomioithan, että neuvontatapaaminen ei sisällä kirjallista suunnitelmaa, vaan ajatukset ja ideat käydään yhdessä suullisesti läpi. Neuvonnan jälkeen voit lähteä toteuttamaan ideoita itsellesi sopivalla tavalla.

Mikäli tapaamiseen jälkeen toivotkin tarkempaa suunnitelmaa jostakin osa-alueesta, teemme mielellämme siitä erillisen tarjouksen (klikkaa tästä), tai katso löytyykö valmiista suunnittelupaketeista sinulle sopivaa.

Ota yhteyttä!

Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Väri- ja tapettineuvonta

Haluaisitko jotain väriä tai tapettia seinälle tai seinille, muttet tiedä mikä väri tai sävy olisi hyvä? Vai mietitkö värimaailman uudistamista, mutta sinulta puuttuvat ideat etkä tiedä mistä aloittaisit?

Väri- ja tapettikonsultaatiossa ratkaisemme 1-2 tilan väri- ja tapettiongelmat. Lähetä meille ennakkoon kuvia tilasta/tiloista ja kerro mahdollisista ajatuksista, mitä sinulla tilaan liittyen on ja mitä toivot meidän huomioivan. Kokoamme sinulle muutamat väri- ja/tai tapettivaihtoehdot näiden tietojen pohjalta. Tarvittaessa olemme yhteydessä ja kysymme tarkentavia tietoja.

Etäneuvonta: lähetämme sinulle koosteen sähköpostitse noin viikon sisällä yhteydenotosta. Kooste voidaan halutessasi käydä läpi myös Zoomin välityksellä.

Kohdekäynti: väri- ja tapettivaihtoehdot käydään läpi kotonasi, jonka jälkeen saat koosteen myös sähköpostin välityksellä.

Ota yhteyttä!

Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Etänä 220 e, kohdekäynnillä 280 e

Sisustussuunnittelupaketit,   620-920€

Haluaisitko yksityiskohtaisemman suunnitelman ja askelmerkit sisustusunelmasi toteuttamiseen? Tuntuuko, että kokonaisvaltaisempi suunnitelma ja apu sekä suunnittelijan laatimat konkreettiset suunnitelmat neuvojen sijaan ovat se, mitä tarvitset?

Jos vastasit kyllä, sisustussuunnittelupaketit ovat sinua varten!

Toteutamme sisustussuunnittelupaketit joko etänä tai kohdekäynnillä. Sisustussuunnittelun hinta näkyy jokaisen paketin kohdalla erikseen, etä- ja kohdekäynnit eriteltyinä.

Sisustussuunnittelun hinta, sisustusneuvonta, sisustussuunnittelu

Yhden huoneen sisustussuunnitelma

Kaipaako makuuhuoneesi päivitystä, lastenhuone uutta ilmettä vai onko sinulla tarve uudelle työhuoneelle? Tämä sisustuspaketti sopii sinulle, jolla on mielessäsi yhden tilan kokonaisvaltaisempi muutos.

Paketti sisältää tila- ja irtokalustesuunnitelman, väri- ja pintamateriaalisuunnitelman sekä valaistus- ja tekstiilisuunnitelman.

Etäsuunnittelu

Lähetä kuva/kuvia tilasta ja kerro mitä toiveita ja ajatuksia sinulla muutoksen suhteen on. Lähetäthän myös mahdollisen pohjakuvan sekä suuntaa-antavat mitat, tarvittaessa kysymme tarkennuksia joko sähköpostilla tai esim. WhatsAppilla. Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä yhteydenotosta, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta johonkin suunnitelmassa esiintyvään asiaan.

Kohdekäynti

Varataan aika aloituskäynnille, jolloin käydään läpi toiveesi ja tarpeesi muutoksen suhteen, otetaan mittoja ja kuvia tilasta. Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä aloituskäynnistä, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta johonkin suunnitelmassa esiintyvään asiaan.

Ota yhteyttä!

Etänä 620 e, kohdekäynnillä 680 e

Etänä 620 e, kohdekäynnillä 680 e

Pienen asunnon tai kahden huoneen sisustussuunnitelma

Miten hyödynnän tilaa parhaimmalla mahdollisella tavalla tai miten saan yhtenäisen värimaailman? Onko kodissa hankalasti sisustettavia kohtia tai liian vähän säilytystilaa? Mitkä ovat oikean kokoiset kalusteet ja miten teen pienemmästäkin tilasta oman näköisen?

Olipa tarpeesi mikä tahansa, tämä paketti sopii yksiöön tai pienempään kaksioon tai esimerkiksi kahden huoneen muutokseen. Suunnitelma sisältää toiveesi ja tarpeittesi mukaan tila- ja irtokalustesuunnitelman, väri – ja pintamateriaalisuunnitelman sekä valaistus- ja tekstiilisuunnitelman. Huomioithan, että asuntojen kohdalla, tämä paketti ei  koske keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelmaa, mutta voimme tarvittaessa miettiä näiden tilojen pientä ”kasvojen kohotusta”. Mikäli sinulla on tarve myös näiden tilojen suunnittelulle, esim. remontin yhteydessä, teemme mielellämme sinulle räätälöidyn tarjouksen!

Etäsuunnittelu

Lähetä kuva/kuvia tilasta ja kerro mitä toiveita ja ajatuksia sinulla muutoksen suhteen on. Lähetäthän myös mahdollisen pohjakuvan sekä suuntaa-antavat mitat, tarvittaessa kysymme tarkennuksia joko sähköpostilla tai esim. WhatsAppilla. Lähetämme suunnitelman sinulle työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä yhteydenotosta, jonka jälkeen voit lähteä toteuttamaan suunnitelmaa oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta johonkin suunnitelmassa esiintyvään asiaan..

Kohdekäynti

Varataan aika aloituskäynnille, jolloin käydään läpi toiveesi ja tarpeesi muutoksen suhteen, otetaan mittoja ja kuvia tilasta.  Lähetämme suunnitelman työtilanteesta riippuen noin viikon sisällä aloituskäynnistä, jonka jälkeen voit toteuttaa suunnitelman oman aikataulusi mukaan. Tarvittaessa voi konsultoida suunnittelijaa, mikäli toteutuksen aikana herää kysymyksiä tai kaipaat tarkennusta johonkin suunnitelmassa esiintyvään asiaan..

Ota yhteyttä!

Etänä 850 e, kohdekäynnillä 920 e

Etänä 850 e, kohdekäynnillä 920 e

Sisustussuunnittelun hinta

Valmiiksi hinnoiteltujen sisustuspakettiemme avulla saat selkeän kuvan siitä, mikä sisustussuunnittelun hinta on ja mitä palveluun kuuluu. Mikäli  valmiista paketeista ei löydy sinulle sopivaa tai sinulla on tarve laajemmalle sisustusprojektille, ota yhteyttä, niin teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Tarjouspyyntö ei sido palvelun ostamiseen. Sisustussuunnittelun hinta tuntiveloituksena 80€/h (sis. alv 24%).

Neuvonta- ja suunnittelupalvelut on mahdollista kohdekäynnein. Kohdekäynnit mahdollista toteuttaa pk-seudun lisäksi Kirkkonummella, Siuntiossa, Inkoossa, Lohjalla, Nummelassa, Vihdissä ja Tuusulassa. Asutko kauempana ja toivot kohdekäyntiä? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Etäpalvelut

Etäpalvelun toteuttamiseksi pyydämme sinua aina lähettämään kuvia ja paketista riippuen erilaisia lisätietoja tilasta/tiloista, jota toivot käsiteltävän. Toimitamme aina mahdolliset lisäkysymykset tilaan liittyen, joko sähköpostilla tai Whatsappilla.

Vi betjänar också på svenska! Service also in English!