Sisustuspalvelut ja hinnasto

Sisustusneuvonta 189-850 €

3D-tilakuvat, alk. 95 €

Verkkokurssit  59-159 €

Sisustusneuvonta 189-850 €

3D-tilakuvat, alk. 95 €

Verkkokurssit  59-159 €

Palvelemme kokonaan verkossa, joten voimme auttaa sinua joustavasti olitpa missä päin maailmaa tahansa! Katso tarkemmat kuvaukset palveluiden sisällöistä alla.

Jos et löydä suoraan sopivaa kokonaisuutta tai muutoin herää kysymyksiä, otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Vi betjänar också på svenska / Service also in  English

Ota yhteyttä!
Sisustuspalvelut: Sisustusneuvonta ja sisustussuunnittelu, Keikåå Design
Sisustuspalvelut: Sisustusneuvonta Keikåå Design

Pieni sisustusneuvonta, 189 €

Mietitkö omia sisustusvalintojasi – sinulla on mielessäsi joitakin sisustusratkaisuja, mutta olet kuitenkin niistä hieman epävarma? Ehkä kaipaat vahvistusta omille värivalinnoillesi? Haluaisitko käydä ajatuksiasi läpi sisustussuunnittelijan kanssa, ja miettiä yhdessä sopivimmat ratkaisut?

Pieni neuvontapaketti sopii parhaiten kodin yksittäiselle tilalle ja sinulle, jolla on jo valmiiksi ideoita ja ajatuksia, mutta haluat pallotella niitä sisustussuunnittelijan kanssa ja saada ns. ulkopuoliset silmät omalle sisustusprojektillesi. Tämä sisustuspalvelu toimii sinulle apuna omien sisustusvalintojen vahvistamisessa ja suunnitelmien eteenpäin saattamisessa. Käydään ajatukset ja ideat läpi Zoomin välityksellä. Katso alta miten pieni neuvontapalvelu toimii!

Käy ostamassa pieni neuvontapaketti verkkokaupastamme, ja laita sen jälkeen viestiä osoitteeseen neuvonta@keikaa.fi

Kerro viestissäsi mitä ajatuksia ja ideoita sinulla on ja mihin kaipaat apua. Liitä mukaan kuvia tilasta, johon kaipaat apua. Olemme sinuun yhteydessä viiden (5) arkipäivän sisällä sopiaksemme ajan Zoom-tapaamista varten. Zoom- tapaamiseen varataan 45 minuuttia aikaa. Lähetämme sinulle kokouskutsun ennakkoon ennen tapaamisen alkua.

Mikäli sinulla on tarve laajemmalle neuvonnalle, haluat ideakuvia ja konkreettisia ehdotuksia, katso laaja neuvontapakettimme. Tarjoamme myös lisäpalveluna 3D-kuvia, mikäli kaipaat havainnollistavia kuvia ideoistasi ja muutoksestasi. Katso kohdasta 3D-tilakuvat, miten palvelu toimii ja pyydä tarjous!

Osta verkkokaupasta

189 €

189 €

Laaja sisustusneuvonta

Laaja sisustusneuvonta

Haluaisitko yksilöllisempää apua, konkreettisia ideoita ja ideakuvia sisustusunelmasi toteuttamiseen? Tuntuuko, että kaipaat muutosta, mutta olet jumissa, etkä tiedä mistä lähtisit liikkeelle tai mitä kodillesi voisi tehdä? Haluat, että joku katsoo kotisi tiloja ulkopuolisin silmin ja antaa konkreettisia ehdotuksia?

Onko sinulla kenties remontti- tai rakentamisprojekti edessä ja kaipaisit rinnalle sisustussuunnittelijaa, jonka kanssa voisi pallotella ideoita ja saada matkan varrella apua sisustusvalintoihin ja -ratkaisuihin?

Jos vastasit joihinkin näistä kyllä, laaja neuvontapalvelumme on oikea sisustuspalvelu sinua varten!

Pidempikestoisiin sisustusprojekteihin esim. remontin tai rakentamisen yhteyteen, tai jos epäilet, että tulet kaipaamaan matkan varrella useamman kerran neuvoa ja apua, tarjoamme myös kolmen kerran neuvontapaketteja.

3D-tilakuvat

Lisäpalveluna tai erillisenä palveluna myös 3D-tilakuvat, mikäli kaipaat havainnollistavia kuvia esim. tilamuutoksen yhteydessä. 3D-kuvat eivät edellytä neuvontapalvelun ostamista.

Tutustu palveluihin tarkemmin alla. Mikäli herää kysymyksiä, otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Ota yhteyttä!
Sisustuspalvelut: Sisustussuunnittelu Keikåå Design
Sisustussuunnittelu kevyt paketti, Keikåå Design

Laaja sisustusneuvonta, 359 €

Kaipaatko kotiisi muutosta, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle ja kaipaat tueksi konkreettisia ideoita ja ehdotuksia? Laaja neuvontapalvelumme sopii sinulle, joka haluat toteuttaa sisustusunelmasi itsenäisesti, mutta kaipaat suuntaviivoja ja ideakuvia, jotta tiedät mistä lähteä liikkeelle ja miten edetä.

Laajan neuvontapalvelun yhteydessä saat muutoksen tueksi moodboardin, johon on koottu ideat esim. värimaailmasta, huonekaluista, valaistuksesta, tekstiileistä ym. sisustustuotteista, itse määrittelemäsi avun tarpeen mukaan.

Katso alta tarkemmin, miten tämä sisustuspalvelu toimii.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta ja kerro, että haluat varata ajan laajaan sisustusneuvontaan. Liitä mukaan muutamat kuvat tilasta/tiloista, joihin kaipaat apua ja kerro lyhyesti minkä asioiden kanssa kaipaat apua.

Lähetämme sinulle yhteydenottoasi seuraavana arkipäivänä lyhyen kyselylomakkeen, jonka avulla voimme tutustua sinuun ja sisustusmieltymyksiisi paremmin. Kun olet palauttanut lomakkeen, varaamme ajan Zoomin välityksellä tapahtuvaan neuvontatapaamiseen. Neuvontatapaamiseen varataan 60 minuuttia aikaa. Saat tapaamisen jälkeen neuvonnassa läpikäydyn ideapaketin käyttöösi ja voit lähteä toteuttamaan muutosta oman aikataulusi mukaan.

Voit tilata myös lisäpalveluna 3D-kuvat havainnollistamaan muutosta. Katso kohdasta ”3D-tilakuvat” miten palvelu toimii ja pyydä tarjous! 

Ota yhteyttä!
Yhden huoneen sisustussuunnitelma

3 kerran sisustusneuvontapaketti, 850 €

Onko sinulla pidempikestoinen sisustus- tai muutosprojekti tiedossa ja haluat rinnalle sisustussuunnittelijan, jolta voi matkan varrella kysyä apua ja neuvoa kaikkiin maan ja taivaan välillä oleviin sisustuskysymyksiin ja -ratkaisuihin? Jos vastasit kyllä, varaa kolmen kerran paketti ja säästä euroja käytettäväksi itse sisustukseen!

Katso alta tarkemmin, miten sisustuspalvelu toimii.

Ensimmäisellä kerralla, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta ja kerro, että haluat varata kolmen kerran neuvontapaketin. Kerro samalla lyhyesti projektistasi, ja mihin haluaisit erityisesti ensimmäisellä neuvontakerralla keskittyä. Liitä mukaan muutamat kuvat havainnollistamaan niitä tiloja/tilaa, mihin kaipaat ensimmäiseksi apua.

Saat meiltä vastauksen seuraavana arkipäivänä, jolloin lähetämme sinulle lyhyen kyselylomakkeen, jonka avulla voimme tutustua sinuun ja sisustusmieltymyksiisi paremmin. Tarvittaessa kysymme myös laajemmin lisätietoa projektiisi liittyen. Kun olet palauttanut lomakkeen, varaamme ajan Zoomin välityksellä tapahtuvaan neuvontaan. Neuvontatapaamista varten varataan 60 minuuttia aikaa. Lähetämme sinulle kokouskutsun ennakkoon ennen tapaamista. Tapaamisen jälkeen saat käyttöösi neuvontatapaamisen kirjallisen materiaalin. Tämän jälkeen voit lähteä toteuttamaan suunnitelmia oman aikataulusi mukaan. Mikäli siihen liittyen herää matkan varrella kysymyksiä, voit laittaa viestiä ja olemme tukenasi!

Kun olet valmis varamaan uuden neuvonta-ajan, laita viestiä suoraan sisustussuunnittelijallemme Kristinalle. Kristinan kanssa sovitte uuden tapaamisajan ja hän kysyy tarvittavat tiedot seuraavaa tapaamista varten.

Huom. Kolmen kerran neuvontapalveluissa laskutamme 50% kokonaishinnasta ensimmäisen neuvontatapaamisen jälkeen ja loput 50% viimeisen neuvontatapaamisen jälkeen.

Mikäli kaipaat havainnollistavia kuvia sisustusprojektisi tueksi, voit tilata meiltä myös 3D-kuvat. Katso kohdasta ”3D-tilakuvat” miten palvelu toimii ja kysy tarjous!

Ota yhteyttä!
3d-mallinnukset, sisustusapu, Keikåå Design

3D-tilakuvat, alk. 95€

Joskus voi olla vaikea ”nähdä”, miltä jokin muutos oikeasti näyttäisi. Ehkä sinulla on jokin idea mielessäsi vaikka uudesta tilaratkaisusta, mutta sinun on vaikea visualisoida sitä. 3D-kuvat ovat oiva tapa tuoda mielessä olevat ideat näkyviin! Piirrämme mielellämme sinulle havainnollistavia kuvia esim. neuvonnan tueksi. Voit myös tilata kuvia ihan erillisenä palvelunaan, mikäli haluat esim. vain visualisoida omia ideoitasi jonkin muutosprojektin yhteydessä.

Katso alta miten tämä sisustuspalvelu toimii.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta ja pyydä tarjous 3D-tilakuvista.  Liitä mukaan kuvia siitä tilasta/tiloista, mistä toivot 3D-kuvat tehtävän, ja kerro minkälaista muutosta suunnittelet. Jos olet varaamassa neuvontapalvelua, voit myös sen yhteydessä pyytää tarjouksen 3D-kuvista.  Saat meiltä tarjouksen 1-3 arkipäivän sisällä.

Mikäli haluat ostaa palvelun, pyydämme seuraavaksi tarkat mitat tilasta sekä mahdollisen pohjakuvan, jos sellainen on käytettävissä. Muutoin riittää vapaalla kädellä piirretty kuva, sekä tarvittaessa muita havainnollistavia kuvia. Saat ensimmäiset luonnoskuvat nähtäväksi viikon sisällä palvelun ostamisesta. Hintaan sisältyy yksi muutoskierros.

Tuntihintamme 3D-kuvissa on 95€.

Ota yhteyttä!

Verkkokurssit 59-159 €

Verkkokurssit 59-159 €

Epäröitkö sisustusvalinnoissasi? Oletko aina halunnut oppia sisustamisesta lisää, harkinnut ehkä myös sisustuskoulutuksia, mutta pitkät ja kalliit koulutukset eivät ole sitä mitä haet?

Verkkokurssimme on räätälöity tavallisten kotisisustajien tarpeisiin – haluamme auttaa sinua tekemään sisustuspäätöksiä itse, löytämään omaa tyyliäsi sekä pääsemään eroon epävarmuudesta sisustusprojektien vaatimien päätösten suhteen. Tämä on sisustuspalvelu, jonka avulla autamme sinut itse oman elämäsi sisustussuunnittelijaksi!

Verkkokurssimme:

Verkkokursseja voi myös ostaa lahjaksi!

Kursseilla kouluttajana toimii Keikåån sisustussuunnittelija Kristina Westerholm. Keikåå Design/Kristina kuuluu ammattilaisjäsenenä Sisustusosaajiin, Sisustusakatemiasta valmistuneiden sisustusalan osaajien, sisustussuunnittelua opiskelevien sekä alan yritysten verkostoon. Tutustu Sisustusosaajiin täällä.

Lue lisää verkkokursseistamme
Osta verkkokurssi
Lataa ilmainen sisustusvinkkivideo
Sisustuspalvelut, verkkokurssit Keikåå Design